De boeken van Arie Verwoert

'Weerspiegelingen van je ziel' en 'Levenskracht'

Boeken en inspiratiekaarten

Weerspiegelingen van je ziel

 

Waar is ons leven voor bedoeld? Zijn alle gebeurtenissen, al onze ervaringen zonder betekenis? Of zijn het aanwijzingen die erom vragen om ontrafeld te worden, cadeautjes van de ziel? Waarom 'overkomen' ze je? Wat vertellen ze je? Wat leren ze je over jezelf op een diep niveau? In Weerspiegelingen van je ziel laat Arie Verwoert je anders naar het leven kijken. Je leert te doorgronden dat er achter veel ervaringen een diepere betekenis schuilgaat. Ze prikkelen je, zetten je aan het denken, activeren jouw onderbewustzijn en brengen je op het pad naar jezelf toe. Stapje voor stapje kom je daardoor steeds verder bij jezelf naar binnen en ontsluier je jouw diepste ik.

Een waardevolle leidraad voor een verdiept, vrij en betekenisvol leven.

 

 

Kaarten voor ontwikkeling

Aan dit boek is een set kaarten verbonden. De vragen op de kaarten helpen je om diep bij jezelf naar binnen te gaan.

 

De inspiratiekaarten geven geen antwoorden, maar maken iets in je wakker. Ze geven een opening tot bewustwording. Ze prikkelen je tot een gesprek met jezelf over jezelf en zetten je aan om te kijken wat er achter gebeurtenissen ligt. Zo creëer je meer ruimte in jezelf en meer begrip voor wat er diep van binnen in jou speelt. Gaandeweg zul je ervaren dat de antwoorden op jouw vragen in jezelf te vinden zijn.

 

 

 

 

 

Levenskracht

 

 

 

Wat is kracht? Velen denken bij kracht aan het vermogen om ‘je mannetje te staan.’ Maar je kunt kracht ook op een innerlijke, spirituele, manier zien. Elk mens ondervindt invloed van vier grote krachten: de kracht van je lichaam, je geest, je emoties en je ziel.

 

In het boek Levenskracht legt Arie Verwoert uit hoe sterk deze krachten op elkaar inwerken en wat je zelf kunt doen om jouw kracht te laten stromen. Als je niet oppast, kan een kracht je helemaal lam leggen, maar wanneer je inziet hoe de krachten werken en je bij alle aspecten ervan betrokken bent, dan ontstaat er een flow, die je verder helpt op je levenspad.

 

 

‘Levenskracht’ geeft een diepgaand inzicht in de werking en stroming van jouw kracht.

 

De boeken en kaarten zijn te koop in de praktijk van Master Your Life. Ook kun je ze aanvragen via het contactformulier op deze site. Prijs boek: 14,95 euro, prijs voor de inspiratiekaarten: 24,95 euro exclusief verzendkosten.