Welkom in het gastenboek van Master Your Life. Hier naast kunt u de berichten lezen en uw eigen reactie kwijt.

Meteen een reactie schrijven.

 

 
Naam:Doortje
Bericht:Cursus Intimiteit deel 2, Dom.Rep. april 2019 Wat een prachtige, mooie ervaring! Ben blij en dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. Voelde me daadwerkelijk verbonden met mezelf en met de groep. Iedereen kon in alle openheid en met alle respect voor elkaar, zichzelf zijn. Lieve Arie, je hebt me bij een dieper deel van mezelf gebracht. Van daaruit ZIJN: wat een geschenk! Bedankt daarvoor. Ook Ken bedankt en zijn lieve tantes die ons zo goed hebben verzorgd!
 
Naam:Diana
Bericht:Lieve Arie, Net terug van de Dominicaanse republiek. Wat ben jij een geweldige coach! Jij weet precies waar mijn blokkades zitten en samen met jouw heb ik een heleboel opgeruimd, ik voel mij 10 kilo lichter. Ook weet jij hoe je ons (we waren met een hele gezellige groep) heerlijk in de watten kunt leggen met heerlijk dominicaans eten gemaakt door de tantes van Ken en een hotel aan een bounty strand, super was het. Wanneer gaan we weer? Lieve knuffel,
 
Naam:Marina
Bericht:April 2019, Intimiteit deel 2, Dom.Rep. Zonder verwachting mee gegaan, wel met een gevoel dat ik deze reis mee MOEST gaan. Het is nu ook helder voor mij waar dit gevoel vandaan kwam. rust in mezelf gevonden. Bevestiging dat ik goed ben, zoals ik ben. Voorbij be- en veroordelingen gegaan. Compassie voelen voor alles wat je overkomt. Jezelf mogen zijn en dit ook laten zien. Jezelf zien in een ander en daarvoor dankbaar zijn. Ben diep dankbaar voor deze reis, dankbaar an iedereen die mee is gegaan en dankbaar dat deze reis plaats vond. Voel me geaard daar, met de liefde van de tantes van Ken, met de puurheid daar en het leven daar zoals het is. Dit is een extra kado voor de hele reis ..
 
Naam:Martine
Bericht:Deze reis (Dominicaanse 2019) heeft essentieel iets veranderd. Patroondoorbrekend maar met compassie. Zien terwijl je bij jezelf blijft. En Het is en het dus laten zijn. Liefdevol jezelf omarmen en accepteren in al jouw zijn. Wat geeft dat een sterke basis, een aarding en het gevoel van geborgenheid en thuiskomen. Dank je wel lieve Arie, maar ook alle reisgenoten voor deze heftige maar bijzondere en leerzame ontwikkelingsreis!
 
Naam:Cor
Bericht:Na het lezen van al deze mooie berichten is het voor mij uitkijken naar de start van de Ontwikkelings Mediatie Avonden welke binnenkort weer starten. Ik kijk er naar uit en laat me verrassen.
 
Naam:Bruno Driessen
Bericht:Mooie video Arie!
 
Naam:Jane
Bericht:Lieve Arie, Deze coachingsreis in de Dominicaanse Republiek in april 2017 was de meest intense reis naar de diepste intimiteit in mijzelf. Nog nooit heeft een coachingsreis mij zo diep geraakt en voel ik me bevrijd van mijn negatieve bagage. Ik voel me zoveel meer bij mezelf, dankzij jouw wijsheid en begeleiding, de ondersteuning van Ken en de tantes en de spiegels, triggers en warmte van de groep. Lieve Arie ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik hiervoor ben. Liefs, Jane
 
Naam:Doortje
Bericht:April 2017, 10 daagse cursus op de DR met als thema “Ontdek de kracht van Intimiteit” Ja, lieve Arie, wat zal ik daar nou van zeggen? In ieder geval: dat dit niet mijn eerste reis met jou was, wel de meest intense! Het is moeilijk om te beschrijven wat deze cursus met mij heeft gedaan. In ieder geval ben ik in een veel dieper contact met mezelf gekomen. Ik voel rust en betrokkenheid bij mezelf. Vanuit dat gevoel kan ik betrokken zijn bij anderen, zonder mezelf te verliezen. ‘Samenzijn en toch volledig jezelf kunnen zijn’, zoals je op deze site schrijft. Een prachtig geschenk! Met dank aan jou, Ken, de lieve tantes en niet te vergeten: de overige cursisten!
 
Naam:Lieve Arie, grote vriend,
Bericht:Vandaag 1 april heb je mij flink onderhanden genomen en dat had ik hard nodig. Ik had geen idee dat ik zo vast zat. Je wist precies waar je moest behandelen en ik voel me nu heerlijk ontspannen. Je bent niet alleen een super vakman; voor mij ben je een tovenaar en een ik voel een grote vriendschap. Ook namens Wilma hartstikke bedankt voor alles en een Big Hug naar jou en Ken. Het was super!
 
Naam:Mack
Bericht:Lieve Arie, Je bent nu vier jaar mijn spirituele coach en in die vier jaar heb ik een rijker leven gekregen. Met veel meer diepgang, plezier, vreugde, vrijheid, beleving, liefde, inzicht, contact en steeds meer mooie mensen om me heen. Mijn dank is enorm.
 
Naam:Lilian
Bericht:Arie en Ken, De reis naar de Dominicaanse Republiek was één groot cadeau voor mij. Dank je voor jullie hulp, gezelligheid, liefde en niet te vergeten het lekkere Dominicaanse eten. XXX
 
Naam:Doortje
Bericht:Lieve Arie, lieve Ken. Ja, die reis naar de Dominicaanse republiek waaraan ik met gemengde gevoelens begon. Het doel van de reis: Vind je innerlijke kracht. Nou, ik kan jullie zeggen dat ik nog niet eerder de kracht van de kosmos en de aarde zo intens in me heb ervaren als op deze reis. Alles werkte samen: de zon, de zee, de aarde, de groep en niet op de laatste plaats jullie prachtige plek daar en de lieve tantes die voor onze innerlijke mens zorgden met hun heerlijke eten! Alles kwam hier bij elkaar. Wat een prachtige, diepgaande oefeningen en meditaties. Wat een enorme kracht ging er uit van de reinigingsrituelen. Nu ik dit schrijf raak ik zelfs weer ontroerd! Bedankt lieverds, voor dit alles. Dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt. ‘Mi mayor alegria es saber que aqui te sientes como una reina’.
 
Naam:Thomas
Bericht:Lieve Arie en Ken, Ik wil jullie bedanken voor de fantastische ervaring op de dominicaanse Republiek. Het thema van de 12 dagen was "in je eigen kracht gaan staan". Het was fantastisch om mee te maken dat de gehele groep zichtbare veranderingen heeft doorgemaakt. Voor mij persoonlijk geldt dat ik een stuk kracht in mezelf heb gevonden waar ik bang voor was, maar die ik nu vol inzet in mijn leven.. HEERLIJK!!!! Bedankt dat ik mee mocht op de eerste reis naar de Dominicaanse Republiek. Jullie gastvrijheid in jullie prachtige huis was heerlijk. De tantes van Ken maakten het verhaal compleet; de kookkunsten van deze schatten zorgden ervoor dat ik 12 dagen lang zalig heb gegeten!! Zo puur en zo liefdevol... Bedankt voor alles! xx Thomas
 
Naam:Marina
Bericht:Lieve Arie, lieve Ken nog geen week terug van de dominicaanse rep. probeer ik nog steeds woorden te vinden hoe ik kan uitleggen hoe dit was voor mij. Het was mijn 4de reis met je Arie, en ook de belangrijkste. In superlatieven gesproken was het geweldig, zo leerzaam, zo bijzonder, zo hemels, zo aards, zo gezellig, zo vertrouwd en toch ook zo van mij dat jullie misschien begrijpen dat er geen woorden voor zijn. Dank jullie voor mijn meest fantastische reis en dank jullie dat ik mocht leren zien, dat ik mocht leren accepteren, en leren laten gebeuren. Ik weet dat dit nog heel lang doorwerkt....en ik ben er intens dankbaar voor. Voor iedereen die volgende keer mee wil gaan wil ik meegeven dat deze plek je laat aankomen op de plek die voor jou nodig is als je het laat gebeuren. Het eiland met zijn natuur, mensen, eten en zijn aardsheid doen de rest.
 
Naam:Rabia
Bericht:Arie...Arie..kan een heel verhaal opschrijven...je bent gewoon een lekker ding! Wat een mooie dingen heb je mij geleerd...Kon je af en toe wel achter het behang plakken. Van mij krijg je een balinees koekje..love you en heel erg bedankt!
 
Naam:Eva
Bericht:Vandaag een 2 uurs massage van je gekregen. Wat een ervaring!!! Zo intens, zo mooi, zo puur, zo oprecht, zo veilig, zo liefdevol en zo krachtig!!! Dankjewel Arie, je bent zo bijzonder!!!!
 
Naam:Saskia
Bericht:Lieve Arie, Ik heb een paar weken geleden een twee-uurs behandeling van je mogen ontvangen. En wat bijzonder was dat!! Niet uit te leggen wat er allemaal in beweging wordt gebracht, niet alleen verdriet en pijn worden losgemaakt, maar vooral ook de kracht en liefde die vrijkomen. Het was als een vrije val in mezelf en dan met het heerlijke gevoel dat ik weet dat het hoe dan ook een zachte, warme en liefdevolle landing wordt. Omdat ik na al die jaren bij jou steeds meer leer hoe ik mezelf dat kan geven en als het me nog niet (helemaal) lukt, dat weet ik dat jij er bent, om me op te vangen. Dank je wel, lieverd!
 
Naam:Marina
Bericht:Vandaag ongeloofelijk genoten van een 4-hands hammam van Arie en Ken. Een sensatie is de hammam in het algemeen al, maar met 4 handen kom je met je gedachten er helemaal niet meer bij. Puur genoten, heb me gekoesterd en gedragen gevoelt. Waar je misschien als je het niet gewend bent verlegenheid voelt, komt er heel snel een vertrouwdheid op je af, gewoon laten vallen en genieten en de hele wereld om je heen vergeten. Niet gewoon gevoel van een massage of hammam, maar meer dat je wordt gedragen door een harmonieuze energie, die op elkaar inspeeld. Lieve Arie en Ken, ik hoop dat ik dit nog een keer mee mag maken.
 
Naam:Rob Poelstra
Bericht:Wat een ontwikkeling heb je doorgemaakt. Wie had dat kunnen denken. Liefs Rob.
 
Naam:Lenny
Bericht:Liefste Arie, Inmiddels de ontwikkelingavonden helemaal voltooid. Het was mooi, verwarrend, licht, warm, ontspannend, emotioneel, rustig & veel stof tot nadenken. Ik heb het als een warme golf ervaren en ben tot veel fijne inzichten gekomen. Tot heel gauw en nogmaals hartelijk dank! Liefs, Lenny
 
Naam:els
Bericht:he arie het is zeker bijzonder deze site en zoals iedereen zegt je bent heel bijzonder ik zeg altijd je hebt me gered!! dikke kus
 
Naam:Josee
Bericht:Lieve Arie, na een intensieve massage vanmorgen weer genoeg om over na te denken. Je weet me elke keer, met liefde, te laten zien en ervaren waar ik blokkeer, en waar ik mee aan de slag kan. Dank je wel voor al je lieve woorden, en daden. En dat je op mijn pad gekomen bent. Liefs, Josee
 
Naam:Jessy
Bericht:Lieve Arie, Zit ik hier op internet je adres te zoeken om je een kerstkaartje te sturen stuit ik op je website. Ziet er echt schitterend uit. Ook ik wil je even laten weten dat je absoluut van onschatbare waarde voor me bent. Door jou ben ik een sterker persoon geworden. Wil je niet meer kwijt. Liefs Jes
 
Naam:nicolet van Paassen
Bericht:Sinds de dag dat je in mijn leven bent gekomen is mijn leven veranderd! Bedankt lieve Arie liefs Nicolet
 
Naam:Loes
Bericht:Wat een gave website! Fijn dat het zo goed gaat!! liefs loes
 
Naam:Wendy
Bericht:Hi Arie, Wat een mooie site en wat lees ik weer veel mooie woorden van herkenning. Bedankt dat je mij helpt/steunt/begeleidt en af en toe een schop onder mijn kont geeft met het mezelf worden. Veel liefs, Wendy
 
Naam:Rian Bruijne
Bericht:Goed om te lezen dat meer mensen hun passie en missie volgen vol vertrouwen naar de toekomst.
 
Naam:Priscilla
Bericht:Lieve Arie, je website ziet er mooi uit. Net als jij! Je bent een geschenk uit de hemel. Lieve groet, Priscilla