INFORMATIE VOOR BEDRIJVEN

MEERDAAGSE COACHING

COACHINGSTRAJECT

Individuele en meerdaagse coaching

Bedrijven

 

Master Your Life zorgt voor coachingstrajecten, die gericht zijn op de kern. Op de ziel. Nu klinkt dat voor bedrijven misschien iets anders dan anders, maar ook bedrijven opereren vanuit een ziel, een visie, en iedereen, die er werkt doet dat het liefst ook vanuit een bezieling.

Tijdens de coaching wordt inzichtelijk gemaakt wat jou en wat jouw bedrijf in de kern drijft. Ook wordt het duidelijk waar pijnpunten of blokkades liggen, van jezelf of in de samenwerking met anderen. 

 

Meerdaagse coaching

Meerdaagse coaching richt zich op de dynamiek van de groep. In één of meerdere dagen krijg je inzicht in onderliggende processen. Hoe komt het dat collega’s elkaar niet volledig begrijpen, ben je bewust van je eigen kracht en dat van de ander en hoe kun je elkaars krachten het best benutten?

 

Individueel

Bij individuele coaching draait het om de inbreng van jezelf. Wat brengt je zelf in?

Tegen welke dingen loop je aan? Centraal staat jouw persoonlijkheid, niet alleen op werkgebied, maar ook privé. Werk en privé zijn als persoon niet gescheiden.

Wanneer je dieper bij jezelf naar binnen kan gaan, zie je rode lijnen ontstaan en krijg je inzicht hoe je je op zakelijk gebied meer kan ontplooien.

 

Bij Master Your life staat de mens achter de persoon centraal. Het gaat erom dat je uit jezelf haalt wat in je zit en dat is vaak meer dan dat je denkt. Daar heb je zelf veel aan, daar heeft je bedrijf veel aan en daar profiteert je omgeving ook van mee. Gegarandeerd dat je met een dieper inzicht over jezelf de deur uit gaat.

 

Alle vormen van coaching starten met een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Op basis hiervan ontvang je een op maat gemaakt ontwikkelplan plus offerte.